Om oss

Vi er en bedrift med erfarne medarbeidere, som også kan ta på oss et forvaltningsoppdrag for andre selskapet på drift og utleie.

Om Hauglid Eiendom

Hauglid Eiendom AS er et eiendom- og investeringsselskap som ble etablert i 1992. Selskapet jobber i hovedsak med eiendomsutvikling i Telemark og eierskap i regionale selskap, men ser også på investeringer og prosjekt, utenfor denne regionen. Selskapet har god økonomi og opptrer som en seriøs og stabil aktør. Vi sitter i dag på flere eiendommer som eies 100% , i tillegg er vi engasjert inn i andre utviklingsprosjekter og deleierskap i bedrifter, med god og sunn drift.

Selskapet er også aktiv innenfor næringsutvikling og har derfor gått inn på eiersiden i flere selskaper som vi ser som strategisk viktig for nærings- og bosteds utvikling.

Vår strategi

Hovedstrategien til Hauglid Eiendom er å erverve og transformere tomter og bygninger til tidløse lokaler, som er formålstjenlige for dagens og morgendagens behov og brukere. Det satses primært på utvikling av næringseiendommer og boenheter, enten for videresalg eller for å beholde dem, i egen portefølje. Vi har ett motto om å overlate vårt eierskap i selskap og/eller eiendommer, i bedre stand og mer robuste for fremtiden, enn når vi ervervet og/eller gikk inn. 

Investeringene konsentreres rundt prosjekter/selskap på Østlandsområdet. Se under Eiendommer og Investeringer for mer detaljer.

Utvikling av næringseiendommer

Hovedstrategien til Hauglid Eiendom er å erverve og transformere tomter og bygninger til lokaler som er formålstjenlige for dagens og morgendagens behov og brukere. Det satses primært på utvikling av næringseiendommer og boliger, enten for videresalg eller for å beholde dem, i egen portefølje.

Kom gjerne innom for en kaffeprat!

Kontakt oss

Prosjektering og forvaltning

Vi er alltid på utkikk etter muligheter for kjøp eller samarbeid på eiendommer som har potensial for utvikling. Her kan vi også bistå med prosjektering og gjennomføring i et område hvor vi har lokal markedskunnskap. Vår erfaring og kunnskap om området gir oss en stor fordel, når det gjelder å finne de beste eiendommene for våre kunder-samarbeidspartnere. Vi kan ta på oss alt fra markedsføring og visninger til kontraktsforhandlinger og oppfølging.

Uansett om du er på utkikk etter en leieavtale for en kort eller lang periode eller planlegger å investere i en eiendom, er vi her for å hjelpe deg med å oppnå dine mål og ønsker.

Kontakt oss gjerne for å diskutere dine eiendoms behov og hvordan vi kan hjelpe. Vi kan også ta på oss et forvaltningsansvar, på drift og utleie for deg.

I tillegg er selskapet aktiv på næringsutvikling for regionen og her bidrar vi og ønsker å bidra, via eierskap, i styre og med delaktivitet, for næring- og bostedsutvikling i Øvre Telemark.